WTA
Τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Witt η Pegula

 
Τερμάτισε τη συνεργασία της με τον Witt η Pegula
© Jimmie48 / WTA
tn team Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 - 11:48

Σε μια απόφαση που ήρθε ξαφνική ακόμα και στον ίδιο, η Jessica Pegula δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον David Witt.

Μπορεί η πορεία της στο Australian Open να ήταν σύντομη, ωστόσο γενικά η συνεργασία της Pegula με τον Witt ήταν πολύ πετυχημένη, από το 2019 έως σήμερα.

Μαζί του η Αμερικανίδα τενίστρια καθιερώθηκε ως Top 10 παίκτρια, προκρίθηκε σε 6 προημιτελικούς Grand Slams διοργανώσεων και κατέκτησε 4 τίτλους (όλους της καριέρας της), με σημαντικότερους τα 1000άρια στη Γουαδαλαχάρα το 2022 και στο Μόντρεαλ. Επίσης ήταν φιναλίστ στο WTA Finals του Κανκούν τον περασμένο Νοέμβριο.

"Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, δεν το περίμενα", είπε στο tennis.com ο ίδιος ο Witt, δυο εβδομάδες αφού πάρθηκε η απόφαση, όπως αποκάλυψε.

"Εκτός από συνεργασία είχαμε και μια πολύ καλή φιλία για 5 χρόνια, οπότε είναι δύσκολο για μένα. Δίνω αξία στη σχέση μου με τον παίκτη που συνεργάζομαι. Είναι δύσκολη δουλειά, ήμουν πολύ τυχερός που τα τελευταία 15 χρόνια συνεργάστηκα μόνο με δυο διαφορετικές παίκτριες", πρόσθεσε ο 50χρονος Αμερικανός προπονητής, ο οποίος είχε για πολλά χρόνια συνεργαστεί και με την Venus Williams.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots