WTA
Ήττα από Collins για την Παπαμιχαήλ στο Άμπου Ντάμπι

 
Ήττα από Collins για την Παπαμιχαήλ στο Άμπου Ντάμπι
© The Greek Herald
tn team Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 - 12:03

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έλαβε μέρος στο προκριματικό ταμπλό της WTA 500 διοργάνωσης του Άμπου Ντάμπι, όπου γνώρισε την ήττα από την Danielle Collins, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Η 30χρονη Αμερικανίδα, Νο.8 στο ταμπλό και πρώην Νο.7 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA - σήμερα στο Νο.69, έκανε καλό παιχνίδι και πήρε τη νίκη από την Παπαμιχαήλ με 6-2, 6-3, σε 80 λεπτά παιχνιδιού.

Στο 1ο σετ η Collins έκανε με το καλημέρα το break για να προηγηθεί με 3-0 και με νέο break στο 6ο game έφτασε στο 5-1. Η Παπαμιχαήλ μείωσε προσωρινά σε 5-2, αλλά η Αμερικανίδα έκλεισε το σετ με ένα ακόμα break, για το 6-2.

Στο 2ο σετ η Παπαμιχαήλ μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με 2-0 και με 3-1, η Collins όμως πάτησε το γκάζει στη συνέχεια και κατάφερε να κερδίσει 5 games στη σειρά, για να ολοκληρώσει τη νίκη της.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του Abu Dhabi Open, η Collins θα αντιμετωπίσει είτε την Caroline Dolehide, No.3 στο ταμπλό, είτε τη Linda Fruhvirtova.

Εκτός προκριματικών έμεινε και η Raluca Serban από την Κύπρο, η οποία ηττήθηκε από την Diane Parry με 6-1, 7-6 (2).

Στο Άμπου Ντάμπι θα παίξει και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα είναι στο Νο.3 του ταμπλό, πίσω μόνο από τις Elena Rybakina και Ons Jabeur. Η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots