H Σάκκαρη καλεί Τσιτσιπά για τα μεικτά των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)

 
H Σάκκαρη καλεί Τσιτσιπά για τα μεικτά των Ολυμπιακών Αγώνων (vid)
© Tennis Australia
tn team Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 12:38

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε γνωστή την επιθυμία της να αγωνιστεί και στο μεικτό διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, αν και εφόσον αποφασίσει να συμμετάσχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

“Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελά να παίξω και στις 3 κατηγορίες. Πρώτα απ'όλα στο μονό, για τον εαυτό μου, και στο διπλό με τη Δέσποινα, διότι είναι πολύ ωραίο να ζήσει και εκείνη την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων. Θέλω όμως να παίξω και στο μεικτό."

Δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της εθνικής επί της Νορβηγίας με 3-0 στου τουρνουά Billie Jean King Cup.

"Πιστεύω ότι έχουμε καλή ευκαιρία. Βέβαια, δεν ξέρω αν ο Στέφανος θέλει να αγωνιστεί στο μεικτό, γιατί θα θέλει να παίξει στο διπλό με τον αδερφό του. Από όσο ξέρω δεν σκοπεύει να παίξει στο μεικτό, αλλά έχει πει ότι θα αποφασίσει τελειωτικά αργότερα. "

"Όλοι ξέρουν πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Είναι 16άρι ταμπλό, κερδίζεις 2 ματς και είσαι στα ημιτελικά, και έχεις ευκαιρία για μετάλλιο. Θα ήταν σπουδαίο για τη χώρα μας. Δεν έχουν πολλές ομάδες τη χημεία μας. Θα είναι κρίμα να μη παίξουμε. Είναι παρόλα αυτά δική του απόφαση, εγώ θέλω να παίξω. Μακάρι να αλλάξει γνώμη και να παίξουμε"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον νέο της προπονητή David Witt.

"O David είναι χαλαρός, είναι αυτό που χρειαζόμουν σε αυτή τη φάση της ζωής μου και της καριέρας μου. Είμαι μεσογειακός άνθρωπος, είμαι πολύ εκφραστική τις περισσότερες φορές. Όταν κάποιος είναι χαλαρός κοντά μου, είναι αρκετά βοηθητικό για την καριέρα μου. Είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία και είναι ευχάριστο να είσαι μαζί του, εντός και εκτός court."

Επίσης η Μαρία έκανε αναφορά και σε τι στοχεύει να εστιάσει το 2024.

"Θεωρώ ότι θα είμαι πιο σταθερή παίκτρια, και αυτός είναι ο στόχος. Παρότι ήμουν στο Top10, τα τελευταία 2 χρόνια είχα πολλές διακυμάνσεις στην απόδοση μου. Ο στόχος είναι να είμαι περισσότερο σταθερή και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots