ATP
Murray: "Κανένα σερί δεν χαλάει την καριέρα μου - ίσως πρέπει να παίξω στα Challenger"

 
Murray: "Κανένα σερί δεν χαλάει την καριέρα μου - ίσως πρέπει να παίξω στα Challenger"
© Peter Staples
tn team Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 - 22:51

O Andy Murray, ο οποίος δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στη φετινή σεζόν, είπε πως κανένα αρνητικό σερί δεν "χαλάει" την καριέρα του, ωστόσο του είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει στον εαυτό του αυτή τη στιγμή και γι' αυτό σκέφτεται να στραφεί στο Challenger Tour.

"Ίσως πρέπει να παίξω στο Challenger Tour", είπε ο Murray και συνέχισε: "Το ευκολότερο πράγμα για μένα θα ήταν να τερματίσω την καριέρα μου. Αλλά συνεχίζω να το κάνω επειδή αγαπώ το άθλημα, λατρεύω να προπονούμαι καθημερινά."

Ο 36χρονος Βρετανός, ο οποίος κατέκτησε 3 Grand Slams τίτλους, έπαιξε σε πολλούς περισσότερους τελικούς και έφτασε μέχρι το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στην εποχή των Federer, Nadal και Djokovic, είπε πως κανένα σερί ηττών δεν αμαυρώνει την καριέρα του, ωστόσο είναι μια πραγματικότητα ότι του είναι πολύ δύσκολο να παίζει με αυτοπεποίθηση αυτή την περίοδο.

"Αυτή τη στιγμή, δίχως αμφιβολία, δεν είναι εύκολο να αγωνίζομαι. Αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα δεν αντανακλά όλη την καριέρα μου. Κανένα σερί ηττών δεν θα αλλάξει όλα όσα έχω πετύχει όταν ήμουν σε καλή κατάσταση και είχα δυο ισχία. Αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίζεις, τότε χάνεις και την αυτοπεποίθησή σου."

Ο Murray τα είπε όλα αυτά μετά την 6η διαδοχική ήττα του στο tour, που ήρθε στη Μασσαλία από τον Tomas Machac (5-7, 4-6) αυτή την εβδομάδα. Το 2024 ακόμα αγνοεί τη νίκη ο Βρετανός (0-4), καθώς η τελευταία του κερδισμένη αναμέτρηση ήταν τον Οκτώβριο στη Βασιλεία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots