ATP
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Ο Στέφανος θέλει να πάει ακόμα ψηλότερα" (vid)

 
Απόστολος Τσιτσιπάς: "Ο Στέφανος θέλει να πάει ακόμα ψηλότερα" (vid)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 14:17

Για τη μεγάλη επιτυχία του γιου του και αθλητή του, Στέφανου Τσιτσιπά, να επιστρέψει στον θρόνο του στο Monte-Carlo, μίλησε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

"Ήταν χαρούμενος, ίσως πιο χαρούμενος από τις προηγούμενες φορές που κέρδισε. Ο Στέφανος δείχνει ότι θέλει να πάει ψηλά, ίσως και ακόμα ψηλότερα από αυτήν εδώ την επιτυχία. Μόνο εκείνος ξέρει πραγματικά τι έχει να δώσει σε κάθε παιχνίδι, το αποκρυσταλλώνει και το δίνει", είπε ο Απόστολος, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό". 

Και πρόσθεσε: "Τα δύσκολα για εκείνον ήταν την περσινή χρονιά, που είχε έναν τραυματισμό. Επηρεάστηκε συναισθηματικά όπως επηρεάζεται γενικότερα ως χαρακτήρας. Τώρα όμως ήρθε πάλι το φως στη σταδιοδρομία του. Το φως που θα του επιτρέψει να πάει ψηλότερα."

Ρωτήθηκε και για τη σύντροφο του Στέφανου, Paula Badosa, σχετικά με τη στήριξη που του παρέχει. "Οι αθλητές έχουν πάντα δύσκολο πρόγραμμα και στο πρόγραμμα αυτό έχει τη υποστήριξή της. Αυτό βλέπω εγώ, από εκεί και πέρα δεν ξέρω κάτι άλλο ούτε και παρεμβαίνω, είναι κάτι το οποίο διαχειρίζονται μόνοι τους."

Τέλος, απάντησε και στο αν υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ τους: "Εγώ με το Στέφανο έχουμε διαφωνίες φυσικά, όπως συμβαίνει πάντα μεταξύ δύο ανθρώπων, δεν μετατρέπονται όμως σε ρήξεις, αντιθέτως βρίσκεται ένας τρόπος με τον οποίο επιλύονται. Μεταξύ των ρόλων του πατέρα και του προπονητή νιώθω ότι δεν χρειάζεται να 'διαλέξω', διότι καταφέρνω να τα συνδυάζω και τα δυο."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots