ATP
Δεν θα παίξει στο Ρότερνταμ ο Medvedev

 
Δεν θα παίξει στο Ρότερνταμ ο Medvedev
© ABN AMRO Open
tn team Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 - 21:10

O Daniil Medvedev δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο 500άρι του Ρότερνταμ, καθώς θα χρειαστεί μερικές επιπλέον μέρες μέχρι να επιστρέψει στους αγώνες, μετά την Αυστραλία.

Ο Medvedev είχε δυο εξαντλητικές εβδομάδες στη Μελβούρνη, όπου εξέτασε τα όριά του, παίζοντας παιχνίδια μέχρι πολύ αργά το βράδυ και μένοντας συνολικά 24 ώρες και 17 λεπτά στο court!

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό, ο Medvedev ακόμα χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης και απέσυρε σήμερα τη συμμετοχή του από το ABN AMRO Open του Ρότερνταμ (12-18 Φεβρουαρίου), όπου ήταν ο πρωταθλητής πέρσι.

"Δυστυχώς πρέπει να αποσυρθώ από το Ρότερνταμ. Μετά από την εξαιρετικά δύσκολη και μεγάλη πορεία μου στην Αυστραλία, το σώμα μου (ειδικά το δεξί μου πόδι), δεν έχουν αναρρώσει ακόμα πλήρως για να επιστρέψω στους αγώνες. Μου αρέσει να παίζω στο Ρότερνταμ, έχω μακρά ιστορία με το τουρνουά αυτό και ανυπομονώ να επιστρέψω το 2025", είπε ο Medvedev.

Ο πρωταθλητής του Australian Open, Jannik Sinner, επίσης είναι δηλωμένος στο τουρνουά και θα περάσει στο Νο.1 του ταμπλό μετά και την απόφαση του Ρώσου. Ακόμα θα παίξουν οι Andrey Rublev, Holger Rune και Hubert Hurkacz, μεταξύ άλλων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots