ATP
Το φοβερό σερί του Sinner κόντρα στους κορυφαίους

 
Το φοβερό σερί του Sinner κόντρα στους κορυφαίους
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 11:39

Ο τελικός του ATP Finals (με τον Novak Djokovic), ήταν ο μοναδικός αγώνας που έχει χάσει απέναντι σε παίκτη από το Top 10 ο Jannik Sinner, από τον Ιούλιο του 2023 μέχρι σήμερα!

Ένα τρομερό σερί τρέχει ο Sinner, ο οποίος από το Wimbledon του 2023, όταν είχε ηττηθεί και πάλι από τον Djokovic στα ημιτελικά, έχει μόνο άλλη μια ήττα όταν αντιμετωπίζει Top 10 παίκτες.

Συγκεκριμένα, η νίκη του στον τελικό του Australian Open επί του Daniil Medvedev, ήταν η 10η νίκη του, στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις με Top 10 αντιπάλους!

Σ' αυτό το εντυπωσιακό στατιστικό, συμπεριλαμβάνονται 4 συνεχόμενες νίκες επί του Medvedev, 3 νίκες σε 4 αγώνες με τον Djokovic, 2 νίκες με τον Rublev και 1 με τον Alcaraz.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν εκπληκτικοί για τον 22χρονο Ιταλό, που σίγουρα ήταν ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, με παρένθεση μόνο την ήττα του από τον Djokovic στον τελικό του ATP Finals, ένα ματς στο οποίο δεν ήταν και τόσο φρέσκος και αυτό τον είχε επηρεάσει. Μένει να δούμε τη διάρκεια που θα έχει το "φαινόμενο" Sinner στη συνέχεια της σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots