ATP
Κύργιος: "Αν δεν είμαι εγώ, κανείς δεν θα σταματήσει τον Djokovic στο Wimbledon" (vid)

 
Κύργιος: "Αν δεν είμαι εγώ, κανείς δεν θα σταματήσει τον Djokovic στο Wimbledon" (vid)
© AELTC
tn team Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 - 9:33

Ο Νικ Κύργιος θεωρεί πως είναι ο μόνος παίκτης που έχει τη δυνατότητα να σταματήσει τον Novak Djokovic στο Wimbledon, τον οποίο μπορεί να δει ακόμα και με 30 Grand Slams τίτλους!

"Ελπίζω να φτάσει τα 30 Slams, θα με κάνει να φαίνομαι καλύτερος μετά τον χαμένο τελικό στο Wimbledon", απάντησε χαρακτηριστικά ο Κύργιος, όταν ρωτήθηκε από το Sky Sports που μπορεί να φτάσει ο Σέρβος τενίστας.

"Είναι ένα φοβερό επίτευγμα. Ξέρω πόσο σκληρά δουλεύει και τι σημαίνει γι' αυτόν", συνέχισε ο 28χρονος, αναφερόμενος στο 23ο major του Djokovic.

"Έχει χάσει προφανώς και κάποια Slams, δεν μπορούσε να ταξιδέψει σε κάποιες χώρες κάποιες φορές, οπότε θα μπορούσε να έχει ήδη 25-26 Slams. Ο κόσμος πιστεύει πως ίσως χαλαρώσει λίγο τώρα, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει περισσότερα, οπότε ελπίζω να φτάσει στα 28-30", πρόσθεσε.

Όσο για το αν μπορεί να τον σταματήσει κανείς στο Wimbledon: "Κανείς... Αν δεν είμαι εγώ, τότε κανείς."

Ο Κύργιος έδωσε στην Στουτγκάρδη αυτή την εβδομάδα τον πρώτο του αγώνα μετά από 8 μήνες, όμως ήταν εμφανώς ανέτοιμος και ηττήθηκε από τον Yibing Wu με 2-0 σετ. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξει στο 500άρι του Χάλε, ενώ έχει δηλώσει συμμετοχή και στο 250άρι της Μαγιόρκας μια εβδομάδα αργότερα, ώστε να δώσει όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί πριν από το Wimbledon, όπου ήταν φιναλίστ πέρσι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots