ATP
Μόντρεαλ: Βγήκε η λίστα, με Djokovic, Nadal και Τσιτσιπά

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © AELTC
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 6:32

Βγήκε η λίστα των συμμετεχόντων για το Masters του Καναδά που θα γίνει στο Μόντρεαλ σε λιγότερο από ένα μήνα. Από αυτή δεν υπάρχει καμία απουσία μέχρι στιγμής, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες.

Το National Bank Open που θα γίνει στο Μόντρεαλ από τις 8 έως τις 14 Αυγούστου, θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο ραντεβού της αμερικανικής hard court season, που θα ολοκληρωθεί με το US Open τον Σεπτέμβριο.

Στη λίστα του Μόντρεαλ βρίσκονται όλα τα μεγάλα ονόματα για την ώρα, όμως αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στη λίστα και αυτό είναι το πρώτο χρονικά τουρνουά στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή για το υπόλοιπο της χρονιάς. Αν δεν αλλάξει κάτι δηλαδή, θα δώσει στο Μόντρεαλ τον επόμενο αγώνα του, αφού δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα τουρνουά των προηγούμενων εβδομάδων, με σημαντικότερο βεβαίως το 500άρι της Ουάσινγκτον (1-7 Αυγούστου).

Στη λίστα του Μόντρεαλ βρίσκονται και οι Rafael Nadal και Novak Djokovic, που αμφότεροι είναι αμφίβολοι. Ο Nadal δεν είναι γνωστό αν θα είναι στο 100% του, αφού υπέστη θλάση στους κοιλιακούς του στο Wimbledon. Ο Djokovic από την πλευρά του, δεν θα ταξιδέψει στην Αμερική, αν δεν αλλάξει μέχρι τότε η νομοθεσία για τον εμβολιασμό σε ΗΠΑ και Καναδά.

Αμφίβολος είναι και ο Alexander Zverev, που επίσης βρίσκεται στη λίστα, όμως ακόμα δεν έχει αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του Roland Garros.

Αναλυτικά η λίστα συμμετεχόντων του National Bank Open:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots