ATP
Χάνει και το Βελιγράδι ο Thiem

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Loïc Wacziak / FFT
tn team Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - 11:02

O Dominic Thiem απέσυρε τη συμμετοχή του και από το Serbia Open της επόμενης εβδομάδας, στοχεύοντας πλέον να επιστρέψει σε 2,5 εβδομάδες για το τουρνουά της Μαδρίτης.

"Το 2021 δεν πάει όπως θα ήθελα. Δυστυχώς, έπρεπε να ακυρώσω την επιστροφή μου από το τουρνουά του Βελιγραδίου, της πόλης του Novak Djokovic, την επόμενη εβδομάδα. Είχα ενοχλήσεις στο γόνατο και έπρεπε να πάω στον γιατρό για να το ελέγξει. Δεν είναι κάτι σημαντικό, όμως έπρεπε να το φροντίσω. Σίγουρα δεν είμαι σε θέση να παίξω την ερχόμενη εβδομάδα. Λυπάμαι πολύ, επειδή ανυπομονούσα να αγωνιστώ σ' αυτό το τουρνουά. Ελπίζω να μπορέσω να αγωνιστώ στο Βελιγράδι το 2022", ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Thiem.

"Η επιστροφή μου στο tour αναβέλλεται μέχρι τη Μαδρίτη. Όχι αργότερα απ' αυτό, γιατί θέλω να είμαι σε καλή κατάσταση στις αρχές του Μαΐου", πρόσθεσε ο Αυστριακός, που σκοπεύει να αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης, που θα γίνει την εβδομάδα 3-9 Μαΐου.

Ο Thiem είχε να μοιραστεί και μια καλή είδηση, σχετικά με τον προπονητή του: "Τα καλά νέα είναι πως ο Nicolas Massu έφτασε στην Αυστρία χθες και θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Απλά πρέπει να είμαι προσεκτικός. Επίσης δουλεύω με τον γυμναστή Mike Reinprecht. Δεν υπάρχει αμφιβολία, πως ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού είναι το Roland Garros. Σκοπεύω να είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση για το Παρίσι."

Τα νέα πάντως δεν είναι καθόλου καλά για το νεοσύστατο Serbia Open, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Novak Tennis Center στο Βελιγράδι. Το τουρνουά είχε ένα πολύ δυνατό ταμπλό για 250άρι, όμως απέσυραν τις συμμετοχές τους οι Thiem, Gael Monfils, Stan Wawrinka και Borna Coric, με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί αρκετά. Υπάρχουν πάντως ακόμα τα ονόματα των Novak Djokovic, Matteo Berrettini, Aslan Karatsev, Dusan Lajovic και Filip Krajinovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots