ATP
Οι παίκτες της ΑΤΡ "απειλούν" το US Open με μποϊκοτάζ

 
Οι παίκτες της ΑΤΡ "απειλούν" το US Open με μποϊκοτάζ
Οι παίκτες της ΑΤΡ "απειλούν" το US Open με μποϊκοτάζ
tennisnews team Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - 6:33

Απ' ότι φαίνεται το εφιαλτικό σενάριο ενός μποϊκοτάζ από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΤΡ, δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί για τη USTA και το US Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ισπανική Marca, οι παίκτες της ΑΤΡ συνεδρίασαν εκτάκτως χθες, για να συζητήσουν ξανά σχετικά με τη διεξαγωγή του Cincinnati Masters και του US Open στη Νέα Υόρκη.

Ο Novak Djokovic, παρόλο που δείχνει να είναι πολύ κοντά στο να ταξιδέψει στην Αμερική, παραμένει επιφυλακτικός και δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, κυρίως εξαιτίας των μέτρων της καραντίνας.

Όπως ενημέρωσε και τους υπόλοιπους παίκτες, θα απαιτήσει να μάθει από τη USTA πρώτα τι σκοπεύει να κάνει με το πρόβλημα της επιστροφής των παικτών από την Αμερική στην Ευρώπη, για να μη χρειαστεί να μπουν σε καραντίνα.

Οι κορυφαίοι παίκτες συμφώνησαν με τον Nole και αν η USTA δεν μπορέσει να τους εξασφαλίσει μια επιστροφή δίχως καραντίνα, ίσως και να αποφασίσουν να μποϊκοτάρουν το τουρνουά και να παραμείνουν στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το Top 20 οι 16 παίκτες είναι Ευρωπαίοι και βρίσκονται στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή (συμπεριλαμβανομένων και των Rafael Nadal, Roger Federer, Fabio Fognini και Gael Monfils, που δεν θα αγωνιστούν έτσι κι αλλιώς στην Αμερική).

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots