Συνάντηση κορυφής στη Νέα Υόρκη (pic)

 
Συνάντηση κορυφής στη Νέα Υόρκη (pic)
tn team Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 - 17:30

O Novak Djokovic συνάντησε τον Lionel Messi στη Νέα Υόρκη, σε μια συνάντηση μεταξύ δυο... GOAT!

Ο σπουδαίος Djokovic συνάντησε τον σπουδαίο Messi στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την Παρασκευή και φωτογραφήθηκε μαζί του, ανεβάζοντας τη φωτογραφία στα social media.

Στη δημοσίευση, ο κάτοχος 23 Grand Slam έγραψε στον πρωταθλητή κόσμου στα ισπανικά: "Μεγάλη ευχαρίστηση να σε βλέπω και να μιλάω μαζί σου. Όπως πάντα, σου εύχομαι πολλή τύχη και υγεία, σε σένα και στην οικογένειά σου."

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Novak Djokovic (@djokernole)

Θυμίζουμε πως ο Djokovic επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από 2 χρόνια φέτος, για να παίξει πρώτα στο Σινσινάτι, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής, και τις επόμενες εβδομάδες στο US Open στη Νέα Υόρκη, όπου θα διεκδικήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Ο Messi από την άλλη, λίγους μήνες αφού κατέκτησε το Μουντιάλ πέρασε στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και εδώ και μερικές εβδομάδες αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι. Μέσα σ' αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε ήδη να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο Leagues Cup και απόψε θα ξεκινήσει την εκστρατεία του και στην MLS, στη Νέα Υόρκη κόντρα στους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots