Εκτός μονού στο 50άρι του Indore η Σακελλαρίδη

 
Εκτός μονού στο 50άρι του Indore η Σακελλαρίδη
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 15:14

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη λύγισε μετά από μεγάλη μάχη με την Diana Marcinkevica κι έτσι δεν θα συνεχίσει στο 50άρι τουρνουά του Indore στην Ινδία, όπου πάντως είναι εντός στο ταμπλό του διπλού.

Μετά από 2 ώρες και 5 λεπτά αγώνα, η Σακελλαρίδη ηττήθηκε από τη Marcinkevica με 6-7 (7), 6-1, 6-4 και δεν θα συνεχίσει στον 2ο γύρο στο 50άρι τουρνουά της ITF, στο Indore της Ινδίας.

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με την 20χρονη Ελληνίδα, Νο.279 στην παγκόσμια κατάταξη, να επιστρέφει από το 1-5 στο tie-break του 1ου σετ και να σβήνει 3 set points, κατακτώντας το τελικά με 9-7 και αποκτώντας το προβάδισμα.

Στη συνέχεια ωστόσο, η 31χρονη Λετονή, Νο.307 και πρώην Νο.196 στον κόσμο, κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στη νίκη. Στο 3ο σετ είχε την ευκαιρία της να αλλάξει τα πράγματα η Σακελλαρίδη, απώλεσε όμως ένα προβάδισμα με 4-2 και έχασε τα 4 επόμενα games.

Η Σακελλαρίδη, η οποία κάνει την περιοδεία της στα τουρνουά της Ινδίας, είναι στο Νο.1 του ταμπλό στο διπλό μαζί με την Zhibek Kulambayeva, με την οποία κέρδισαν στον 1ο γύρο τις Ινδές Humera Baharmus και Smriti Bhasin, με 6-0, 6-3.

Στα προημιτελικά θα έχει τη δυνατότητα για ρεβάνς, αφού θα αντιμετωπίσει τη Marcinkevica και την Ινδή Sharmada Balu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots