Στο διπλό θα διεκδικήσει την πρόκριση η Ελλάδα

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 15:44

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να κερδίσει τη Nefisa Berberovic κι έτσι η Βοσνία & Ερζεγοβίνη ισοφάρισε την Ελλάδα στη σειρά. Στο διπλό θα διεκδικήσει την πρόκριση η ομάδα μας.

Η Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα με 6-4, 6-4 από την κορυφαία Βόσνια παίκτια στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς της Ελλάδας με τη Βοσνία κι έτσι το διπλό θα είναι αυτό που θα κρίνει το tie.

Και τα δυο σετ ήταν πολύ κλειστά, με την 30χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.151 στην παγκόσμια κατάταξη, να δίνει μεγάλη μάχη και στα δυο. Στο 1ο σετ επέστρεψε από το 2-4 για να κάνει το 4-4, όμως στο 10ο game υπέστη νέο break και τελικά το έχασε με 4-6.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 2ο σετ, στο οποίο έμεινε πίσω με 0-3 και με 2-5, κατάφερε να μειώσει σε 4-5, όταν όμως σέρβιρε για την παραμονή της στο ματς, για 2η φορά, υπέστη το break και τελικά την ήττα, σε 1 ώρα και 36 λεπτά παιχνιδιού.

Θα ακολουθήσει το διπλό, όπου η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν τις Berberovic και Anita Wagner. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θέλει τη νίκη που θα την εξασφαλίσει από σήμερα την πρόκριση στα πλέι-οφ για την άνοδο στο Group I του Billie Jean King Cup.

Μπορείτε να δείτε ζωντανά σε live streaming όλα τα παιχνίδια της Ελλάδας με τη Βοσνία εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots