Απ. Τσιτσιπάς: "Καλούμε κάθε ελληνόπουλο που θέλει να είναι στην Εθνική να επικοινωνήσει μαζί μας" (vid)

 
Απ. Τσιτσιπάς: "Καλούμε κάθε ελληνόπουλο που θέλει να είναι στην Εθνική να επικοινωνήσει μαζί μας" (vid)
tn team Κυριακή, 04 Φεβρουαρίου 2024 - 20:28

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έκανε κάλεσμα και προς τους υπόλοιπους Έλληνες τενίστες που δεν είναι μέλη στην Εθνική ομάδα του Davis Cup, μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση της Ελλάδας στο World Group I, καθώς και για την πρόκριση που κυνηγάει ο Πέτρος Τσιτσιπάς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα γενικά. Στην ομοσπονδία και σε όλους τους ανθρώπους που μας στήριξαν αυτό το διάστημα. Νομίζω παίχτηκε υψηλού επιπέδου τένις σήμερα. Και η Ρουμανία έπαιξε σε απίστευτο επίπεδο. Εμείς βγήκαμε νικητές, δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση, η ομάδα προκρίθηκε και σας περιμένουμε τον Σεπτέμβριο", είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις που έκανε για το COSMOTE TV αμέσως μετά το τέλος των αγώνων της Ελλάδας με τη Ρουμανία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Για το πολύ καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, που έχει γίνει μια μεγάλη οικογένεια, είπε: "Το κλίμα ήταν πολύ καλό και αυτό μας κάνει όλους να είμαστε πιο διαυγείς στις αποφάσεις μας. Πιστεύω τα παιδιά ωριμάζουν, γίνονται πιο επαγγελματίες. Όλα τα παιδιά έχουν αποφασίσει να κάνουνε βήματα προς την εξέλιξή τους. Εμείς είμαστε δίπλα τους, τους στηρίζουμε και καλούμε όποιο άλλο ελληνόπουλο θέλει να έρθει να είναι με την Εθνική ομάδα, να επικοινωνήσει με την ομοσπονδία, με τον κ. Χατζηνικολάου, μαζί μου."

Για τον Πέτρο Τσιτσιπά: "Το επίπεδο του Πέτρου σήμερα ήταν πολύ υψηλό, δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Έχει μπροστά του τόσες προκλήσεις, έχει Grand Slam με τον αδερφό του, θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στη Μασσαλία, με πολλούς Έλληνες να τον στηρίζουν εκεί. Τη μεθεπόμενη πάμε Μεξικό, θα παίξουν δυο τουρνουά εκεί μαζί με τον Στέφανο, στο Los Cabos και στο Ακαπούλκο, και αν προκριθούν μπορεί να παίξουν και στο Indian Wells."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots