WTA
Σάκκαρη: Προετοιμασία με τον Bruguera στο ΤΑΤΟΪ Club

 
Σάκκαρη: Προετοιμασία με τον Bruguera στο ΤΑΤΟΪ Club
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 0:56

H Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και κοντά της βρίσκεται και ο πολύ έμπειρος Sergi Bruguera.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και ήδη ολοκλήρωσε την πρώτη της εβδομάδα, κάνοντας γυμναστική με τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο και παίζοντας τένις στα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club.

Εκτός από τον προπονητή της, Tom Hill, έχει μαζί της τον Βέλγο τενίστα Julien Cagnina, αλλά και τον πολύ έμπειρο Sergi Bruguera.

Ο 52χρονος Ισπανός, 2 φορές πρωταθλητής στο Roland Garros, έχει δουλέψει ως προπονητής στο πλευρό των Jo-Wilfried Tsonga και Alexander Zverev, ως captain της Ισπανίας στο Davis Cup, ενώ αυτή τη σεζόν συνεργάστηκε και με τον Arthur Fils, που αναδείχθηκε καλύτερος "Newcomer" για το 2023 από την ΑΤΡ.

"Top team, top pre season" έγραψε λακωνικά η Σάκκαρη, που ανέβασε μια φωτογραφία από το ΤΑΤΟΪ Club με τους Bruguera, Hill, Cagnina και τον φυσιοθεραπευτή Marc Boada, αλλά και μια δεύτερη φωτογραφία από τον στίβο με τους Παναγιωτόπουλο, Boada και Hill.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por SAKKATTACK (@mariasakkari)

Παράλληλα, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ανέβασε και ένα compilation βίντεο από την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας της Σάκκαρη στο γυμναστήριο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots