WTA
Ισοπεδωτική Σάκκαρη στην 4άδα της Ουάσινγκτον (vid)

 
Ισοπεδωτική Σάκκαρη στην 4άδα της Ουάσινγκτον (vid)
tn team Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 - 1:02

Η Μαρία Σάκκαρη έπαιξε πολύ καλό τένις και ισοπέδωσε τη Madison Keys με 2-0 σετ, για να πάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Mubadala Citi Open στην Ουάσινγκτον.

Στον 6ο της ημιτελικό στη σεζόν προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία κέρδισε και δεύτερο αγώνα σήμερα στην Ουάσινγκτον, για να μπει στην τελική 4άδα του Mubadala Citi Open.

Λίγες ώρες μετά τη straight sets νίκη της επί της Leylah Fernandez, η Σάκκαρη "καθάρισε" με 2-0 σετ και την Keys, την οποία κέρδισε με 6-3, 6-3 σε 74 μόλις λεπτά.

Αυτή ήταν η 4η νίκη της Σάκκαρη επί της Keys σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει 2 συνεχόμενα break, στο 8ο game του 1ου σετ για το 5-3 και στο 1ο του 2ου για το 1-0, που "εξουδετέρωσαν" την Αμερικανίδα.

Η Keys στο 1ο σετ δεν βρήκε καν break point, ενώ στο 2ο είχε τις ευκαιρίες της στο 2ο game, αλλά η Σάκκαρη επέστρεψε από το 15-40 και κράτησε το σερβίς της για το 1-1. Μετά απ' αυτό δεν απειλήθηκε σε άλλο game η Ελληνίδα, που έφτασε με νέο break στην κατάκτηση του σετ στο 9ο game.

Η Σάκκαρη θα παίξει αύριο με την Jessica Pegula για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Όπως είπαμε έχει παίξει σε άλλους 5 ημιτελικούς φέτος, τους έχασε όμως και τους 5, επομένως θα προσπαθήσει να μπει στον πρώτο της φετινό τελικό.

Η Pegula, η οποία είναι η κορυφαία του ταμπλό, είχε κερδίσει νωρίτερα την Elina Svitolina με 4-6, 6-3, 6-4, κάνοντας ένα φανταστικό ματς για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots