Πάλεψε, αλλά έμεινε εκτός 4άδας η Παύλου στη Σερβία

 
Πάλεψε, αλλά έμεινε εκτός 4άδας η Παύλου στη Σερβία
tn team Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 - 15:08

Η Δήμητρα Παύλου ολοκλήρωσε την παρουσία της στα προημιτελικά αυτή την εβδομάδα, καθώς ηττήθηκε μετά από μια τρίωρη μάχη από την Ολλανδέζα Madelief Hageman.

Μετά από 2 ώρες και 50 λεπτά αγώνα, η Παύλου υπέστη την ήττα από την Hageman με 6-4, 6-7 (5), 6-3 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο τουρνουά 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στο Kursumlijska Banja της Σερβίας.

Θυμίζουμε πως η Παύλου ήταν η πρωταθλήτρια στο τουρνουά τη προηγούμενης εβδομάδας στα χωμάτινα γήπεδα του Kursumlijska Banja και σήμερα ολοκληρώθηκε και ένα σερί 7 διαδοχικών νικών που είχε.

Το παιχνίδι της με τη Hageman είχε ξεκινήσει από χθες, αλλά διακόπηκε από τη βροχή και συνεχίστηκε σήμερα. Παρότι επέστρεψε το γρήγορο break που δέχτηκε και προηγήθηκε με 4-3 στο 1ο σετ, η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.444 στον κόσμο, υπέστη νέο break στο 9ο game (4-5) και τελικά έχασε το σετ στο 10ο.

Έμεινε νωρίς πίσω με break και στο 2ο σετ και μάλιστα ήταν πίσω με break και στο 4-5, με την Hageman να σερβίρει για τη νίκη στο 10o game. Κατάφερε να αντιδράσει η Δήμητρα, ισοφάρισε σε 5-5 με break back και πήρε το tie-break αργότερα με 7-5, για να στείλει τον προημιτελικό σε 3ο σετ.

Εκεί ωστόσο η Hageman κέρδισε τα 4 πρώτα games και έθεσε γερές βάσεις για την πρόκριση. Η Παύλου αντέδρασε ξανά, μείωσε σε 4-2 και σε 5-3, δεν πόρεσε όμως να επιστρέψει, παρότι έσβησε 2 match points και είχε 3 ισοπαλίες στο σερβίς της Hageman στο τελευταίο game της αναμέτρησης.

H Παύλου θα παραμείνει στο Kursumlijska Banja και στο Tennis Club T Line, καθώς θα αγωνιστεί και στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας της σερβικής πόλης, που ανήκει και αυτό στην κατηγορία των 15.000 δολαρίων της ITF.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots