ATP
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Μαδρίτη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 02 Μαϊος 2024 - 9:30

Με τη μάχη του Daniil Medvedev με τον Jiri Lehecka, καθώς και τους δυο ημιτελικούς των γυναικών, θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα στη Μαδρίτη. Δείτε το αναλυτικά.

Με έναν και όχι δυο αγώνες, θα ολοκληρωθεί σήμερα η προημιτελική φάση των ανδρών του Mutua Madrid Open, αφού ο Jannik Sinner απέσυρε τη συμμετοχή του με τραυματισμό στο ισχίο κι έτσι την πρόκριση για τα ημιτελικά πήρε άνευ αγώνα ο Felix Auger-Aliassime.

Στο ένα παιχνίδι που απέμεινε για να ολοκληρωθεί η προημιτελική φάση των ανδρών, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Jiri Lehecka, στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Το ματς θα γίνει ανάμεσα στους δυο ημιτελικούς των γυναικών, που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στις 17:00 η κορυφαία παίκτρια του κόσμου και περσινή φιναλίστ, Iga Swiatek, θα αντιμετωπίσει τη Madison Keys.

Στις 22:30 με 23:00 (μετά το τέλος του αγώνα των ανδρών), η Νο.2 του κόσμου και περσινή πρωταθλήτρια, Aryna Sabalenka, θα αντιμετωπίσει τη Νο.4 του κόσμου, Elena Rybakina, που έχει προκριθεί τουλάχιστον μέχρι τον τελικό στα 4 από τα 5 τελευταία τουρνουά που έχει λάβει μέρος.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (02/05):

Manolo Santana Stadium:
17:00 Iga Swiatek [1] v. Madison Keys [18] Novasports6HD
21:00 Daniil Medvedev [3] v. Jiri Lehecka [30] COSMOTE SPORT 6HD
22:30 Elena Rybakina [4] v. Aryna Sabalenka [2] Novasports6HD

H αποστολή του tennisnews.gr στη Μαδρίτη είναι μια χορηγία της Volkl Tennis Greece.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots