WTA
H Bouzkova στο δρόμο της Σάκκαρη

 
Marie Bouzkova
Marie Bouzkova © Guadalajara Akron Open
tn team Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 6:53

Τη Marie Bouzkova θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της Γουαδαλαχάρα η Μαρία Σάκκαρη, με την Τσέχα να παίρνει την πρόκριση μετά από 25 μόλις λεπτά στο court, εξαιτίας της εγκατάλειψης της Anna Kalinskaya.

Η Kalinskaya είχε τραυματίσει το πόδι της προς το τέλος της αναμέτρησής της με την Daria Kasatkina χθες και σήμερα βγήκε στο court, αλλά δεν ήταν σε θέση να τα δώσει όλα και να διεκδικήσει την πρόκριση επί ίσοις όροις.

Μετά από 25 μόλις λεπτά αγώνα και με τη Bouzkova να προηγείται με double break στο 5-2, η Ρωσίδα σήκωσε λευκή πετσέτα και έληξε τον αγώνα.

Η Bouzkova προκρίθηκε για 2η φορά σε ημιτελικό σε 1000άρι, 3 χρόνια μετά την πορεία της στα ημιτελικά του Rogers Cup στο Τορόντο. Εξασφάλισε επίσης νέο career high στην παγκόσμια κατάταξη, αφού θα κερδίσει 8 θέσεις και θα ανεβεί στο Νο.30, στην πρώτη της είσοδο στο Top 30.

Θα είναι η 3η φορά που θα αναμετρηθούν Σάκκαρη και Bouzkova, με την Ελληνίδα να έχει κερδίσει τις δυο προηγούμενες, στο Wimbledon το 2019 και στον Καναδά το 2021, χωρίς να χάσει σετ σε καμία από τις δυο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots