Wimbledon: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

 
Wimbledon: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
© AELTC
tn team Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023 - 9:33

H νέα μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά, η συνέχεια της αναμέτρησης του Novak Djokovic, αλλά και το μεγάλο ματς του Carlos Alcaraz με τον Matteo Berrettini, θα γίνουν σήμερα στο Wimbledon. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ολοκληρώνεται ο 4ος γύρος του Wimbledon σήμερα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται για μια ακόμα φορά στο Court 2 του All England Club, κόντρα στον φορμαρισμένο Christopher Eubanks.

Θα είναι η 1η επίσημη αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Eubanks, που σ' αυτό το στάδιο σίγουρα εμφανίζεται ως ένας "βατός" αντίπαλος, ωστόσο είναι πολύ φορμαρισμένος, διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και την εβδομάδα πριν ξεκινήσει το Wimbledon κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στη Μαγιόρκα, μετράει δηλαδή 8 διαδοχικές νίκες στο χορτάρι.

Θα είναι ο 2ος αγώνας του Court 2, με πρώτο το παιχνίδι της Madison Keys με την τρομερή 16χρονη Mirra Andreeva, που θα ξεκινήσει στις 13:00. Επομένως, η αναμέτρηση του Τσιτσιπά αναμένεται γύρω στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Στο Centre Court η δράση όπως κάθε μέρα θα ξεκινήσει στις 15:30, με την αναμέτρηση της Elena Rybakina, κόντρα στην Beatriz Haddad Maia. Θα ακολουθήσει η συνέχεια της αναμέτρησης του Novak Djokovic με τον Hubert Hurkacz, με τον Σέρβο να προηγείται ήδη με 2-0 σετ και να χρειάζεται ένα σετ για να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά. 

Στη συνέχεια θα γίνει το παιχνίδι της Ons Jabeur με την Petra Kvitova, ενώ το πρόγραμμα του γηπέδου θα ολοκληρώσει το πολύ μεγάλο ματς του Carlos Alcaraz με τον Matteo Berrettini.

Στο Court 1, o Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Jiri Lehecka στις 15:00. Στη συνέχεια, η Aryna Sabalenka θα παίξει με την Ekaterina Alexandrova, ενώ θα ακολουθήσει το ματς του Holger Rune με τον Grigor Dimitrov.

Οι αγώνες του Wimbledon μεταδίδονται στις συχνότητες του Novasports

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (10/07):

Centre Court (έναρξη πρώτου αγώνα 15:30)
1) Beatriz Haddad Maia [13] v. Elena Rybakina [3]
2) Novak Djokovic [2] v. Hubert Hurkacz [17] 7-6 (6), 7-6 (6)
3) Ons Jabeur [6] v. Petra Kvitova [9]
4) Carlos Alcaraz [1] v. Matteo Berrettini

No.1 Court (έναρξη πρώτου αγώνα 15:00)
1) Daniil Medvedev [3] v. Jiri Lehecka
2) Ekaterina Alexandrova [21] v. Aryna Sabalenka [2]
3) Grigor Dimitrov [21] v. Holger Rune [6]

No.2 Court (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00)
1) Madison Keys [25] v. Mirra Andreeva [Q]
2) Christopher Eubanks v. Stefanos Tsitsipas [5]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots