Τσιτσιπάς: "Εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Murray" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του Murray" (vid)
tn team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 20:42

O Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Andy Murray μετά τη νίκη του επί του Βρετανού, τονίζοντας το πόσο υψηλό επίπεδο έδειξε μετά απ' όλα όσα έχει περάσει, κάτι που τον εντυπωσίασε.

"Ποτέ δεν είναι εύκολο απέναντι στον Andy, όλοι τον αγαπούν εδώ. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας, είμαι εντυπωσιασμένος με το επίπεδό του, δεδομένου πως βρίσκεται τόσα πολλά χρόνια στο tour και είχε τραυματισμούς στο ισχίο και στον καρπό του. Είμαι εντυπωσιασμένος μαζί του και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον", είπε ο Τσιτσιπάς για τον Murray, κερδίζοντας το χειροκρότημα από το κοινό το Centre Court.

Και πρόσθεσε: "Ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο που έπρεπε να ξεπεράσω. Είναι πολύ δύσκολο όταν βλέπεις έναν παίκτη και μεγαλώνεις μαζί του. Όπως έχω ξαναπεί, είχα ανατριχιάσει όταν κέρδισε εδώ τον πρώτο τίτλο του στο Wimbledon, ένιωσα πόσα σήμαινε για εκείνον. Είναι κομμάτι των Big 4 εδώ και πολλά χρόνια και τον παρακολουθούσα, όπως παρακολουθούσα τους Novak, Roger και Rafa. Αυτοί οι τέσσερις έχουν διαμορφώσει το άθλημα και είναι ο λόγος που είμαι ο παίκτης που είμαι σήμερα."

Για το πόσο εύκολο (ή δύσκολο) ήταν να επιστρέψει σήμερα στο γήπεδο μετά από τη διακοπή χθες το βράδυ: "Είχα πολλά να αντιμετωπίσω. Πρώτα απ' όλα ήμουν πίσω με 1-2 σετ και είχα απέναντί μου τον Andy Murray. Πρέπει να βρεις λύσεις, πρέπει να είσαι προσεκτικός και αυτό ήταν το κομμάτι με τη μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα. Είχα στην άλλη πλευρά του court έναν παίκτη που επιστρέφει πολύ καλά, που μπορεί να παίζει σε 'μαραθώνιους' αγώνες, οπότε έπρεπε να δουλέψω πολύ σκληρά γι' αυτή τη νίκη σήμερα, με έκανε να τρέξω πολύ, τα πόδια μου πονάνε, ήταν πάνω από 4 ώρες το ματς και ήταν δύσκολο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots