ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη
© Barcelona Open
tennisnews team Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 12:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει πιθανό αντίπαλο τον Rafael Nadal στους "16" της Μαδρίτης, ενώ είναι στο ίδιο τέταρτο με τον Daniil Medvedev και στο ίδιο μισό με τον Jannik Sinner. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο πρωταθλητής μας, ο οποίος μετράει 10 νίκες σε 11 αναμετρήσεις στη φετινή χωμάτινη σεζόν, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το Masters της Μαδρίτης την Παρασκευή ή το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας για τον 2ο γύρο είτε τον Dusan Lajovic, τον οποίο κέρδισε δύσκολα στη Βαρκελώνη, είτε κάποιον qualifier.

Στον 3ο γύρο είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Jiri Lehecka, ενώ στον 4ο γύρο έχει πιθανή διασταύρωση με τον Rafael Nadal, που όμως μπορεί να συναντήσει νωρίτερα τον Alex De Minaur, από τον οποίο ηττήθηκε στη Βαρκελώνη.

Στα προημιτελικά, ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τον Daniil Medvedev, ενώ στα ημιτελικά με τους Jannik Sinner και Casper Ruud. στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό, είναι οι Carlos Alcaraz και Alexander Zverev, καθώς ο Novak Djokovic απέσυρε τη συμμετοχή του.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Sinner - Ruud [5]
[3] Medvedev - Tsitsipas [6]
[8] Hurkacz - Zverev [4]
[7] Rublev - Alcaraz [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Μαδρίτης:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots