Οι αποδοκιμασίες στον Στέφανο για το toilet break (vid)

 
Οι αποδοκιμασίες στον Στέφανο για το toilet break (vid)
tn team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 10:42

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άφησε για λίγο το court μετά το 2ο σετ της αναμέτρησής του με τον Andy Murray και όταν επέστρεψε, το βρετανικό κοινό δεν τον υποδέχτηκε και με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν αναμενόμενο πως ο Στέφανος θα αντιμετώπιζε (και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει σήμερα) ένα πολύ εχθρικό κοινό στο Centre Court του Wimbledon, για την αναμέτρησή του με τον Murray.

Έτσι, κατά την επιστροφή του στο court μετά την ολιγόλεπτη απουσία για το toilet break μετά το τέλος του 2ου σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής αποδοκιμάστηκε από ένα μέρος του κόσμου, που του έδειξε πως δεν του άρεσε η κίνησή του να αποχωρήσει αμέσως μετά το πολύ καλό tie-break που έκανε ο Murray για να φτάσει στην ισοφάριση.

Θυμίζουμε πως λόγω ενός toilet break είχε ξεκινήσει και η κόντρα στον αγώνα του Murray με τον Τσιτσιπά στο US Open το 2021, η οποία ωστόσο έχει λήξει, όπως είπε και στις δηλώσεις του πριν τον αγώνα ο Στέφανος.

To μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η μικρή διακοπή δεν χάλασε τον ρυθμό του Murray, που αμέσως μετά το tie-break του 2ου σετ έκανε το πρώτο και μοναδικό μέχρι στιγμής break στο ματς, το οποίο στάθηκε αρκετό για να τον φέρει στην κατάκτηση και του 3ου σετ.

Θα ξεκινήσει από το 2-1 σετ υπέρ του ο 36χρονος Βρετανός σήμερα, στη συνέχεια της αναμέτρησης που θα αρχίσει μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής στο Centre Court.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots