Διακόπηκε το ματς του Τσιτσιπά, 2-1 μπροστά ο Murray

 
Διακόπηκε το ματς του Τσιτσιπά, 2-1 μπροστά ο Murray
© AELTC
tn team Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 - 0:40

Η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Andy Murray σταμάτησε εξαιτίας του προχωρημένου της ώρας και θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Βρετανός προηγείται με 2-1 σετ.

Εξαιτίας του κανονισμού να μην παίζεται τένις μετά τις 23:00 το βράδυ (τοπική ώρα) στο Wimbledon, οι διοργανωτές αποφάσισαν για το καλύτερο των δυο παικτών να διακόψουν το ματς του Andy Murray με τον Στέφανο Τσιτσιπά στις 22:40 περίπου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του 3ου σετ.

Ο Τσιτσιπάς είχε πάρει το 1ο σετ, αλλά ο Murray πέρασε στην αντεπίθεση και κέρδισε τα 2 επόμενα και έχει πλέον το προβάδισμα με 6-7 (3), 7-6 (2), 6-4.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί την Παρασκευή, μετά από τον αγώνα του Carlos Alcaraz με τον Alexandre Muller, που θα αρχίσει στις 15:30 ώρα Ελλάδας. Δηλαδή μπορεί να ξεκινήσει από τις 17:00 και μετά ώρα Ελλάδας (Novasports 1HD).

Αυτή θα είναι η 4η συνεχόμενη μέρα στην οποία θα πρέπει να παίξει ο Τσιτσιπάς, αφού θυμίζουμε πως για να τελειώσει την αναμέτρησή του με τον Dominic Thiem στον 1ο γύρο, χρειάστηκε να παίξει την Τρίτη και την Τετάρτη.

Παράλληλα μεταφέρθηκε και η πρεμιέρα του Στέφανου στο διπλό, καθώς αύριο το μεσημέρι είχε προγραμματιστεί να κάνει την πρεμιέρα του, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Τελικά ο αγώνας των Στέφανου και Πέτρου με τους Arthur Fils και Luca Van Assche θα γίνει σε διαφορετική ώρα, όχι πριν τις 19:00 ώρα Ελλάδας, όπως ανακοινώθηκε προς το παρόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots