Προετοιμάζεται για το Wimbledon η Serena

 
Serena Williams
Serena Williams © AELTC
tn team Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 - 12:14

Ετοιμάζεται για μεγάλο comeback η Serena Williams, καθώς αποκάλυψε μέσα από ένα story στο Instagram πως σκοπεύει να παίξει στο Wimbledon αυτό το καλοκαίρι.

Η 40χρονη Serena, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, είχε τραυματιστεί στο περσινό Wimbledon στον μηρό και ο τραυματισμός αυτός της στοίχισε την παρουσία στο US Open πέρσι και στο Australian Open φέτος.

Η Serena συνάντησε τον θρυλικό αθλητή του NFL Aaron Rodgers στο Bitcoin 2022 Conference και εκεί είχαν μια συνομιλία οι δυο τους, την οποία κοινοποίησε και σε story στο Instagram.

Ο Rodgers τη ρώτησε αν θα αγωνιστεί με το US Open και η Serena τον ενημέρωσε ότι το Wimbledon είναι πριν το US Open και σκοπεύει να κατεβεί στο βρετανικό Grand Slam, όπου έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια 7 φορές.

Θυμίζουμε πως από χθες, ο επί 10 χρόνια προπονητής της Serena, Patrick Mouratoglou, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι στο πλευρό της Αμερικανίδας πλέον, καθώς θα είναι ο βασικός προπονητής της Simona Halep.

Αποκάλυψε μάλιστα στην ανακοίνωσή του πως ζήτησε την άδεια της Serena για να κάνει αυτή την κίνηση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν είναι γνωστό το πόσο καιρό θα συνεργάζεται με τη Halep, λέγοντας πως προς το παρόν το πλάνο που μοιράζονται είναι βραχυπρόθεσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots