WTA
Επιστρέφει άμεσα η Halep, θα παίξει στο Μαϊάμι

 
Επιστρέφει άμεσα η Halep, θα παίξει στο Μαϊάμι
© Jimmie48 / WTA
tn team Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - 23:28

Δεν έχει άλλον καιρό για χάσιμο η Simona Halep, που μετά την απόφαση του CAS εκδήλωσε το ενδιαφέρον της να επιστρέψει άμεσα στη δράση και το 1000άρι του Μαϊάμι της προσέφερε μια wild card.

Αυτό σημαίνει πως η Halep θα είναι πίσω στους αγώνες σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, επιστρέφοντας για πρώτη φορά στο tour από τον Σεπτέμβριο του 2022 και το US Open, όταν και είχε βρεθεί θετική στην απαγορευμένη ουσία roxadustat, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η δυσάρεστη περιπέτειά της.

Θυμίζουμε πως η Ρουμάνα τενίστρια αρχικά τιμωρήθηκε με 4 χρόνια αποκλεισμού, αλλά συνέχισε τον αγώνα της, προσέφυγε στο CAS και τελικά δικαιώθηκε, με την ποινή της να μειώνεται στους 9 μόλις μήνες αποκλεισμού.

Παρότι οι συνεχείς αναβολές των δικαστηρίων την ανάγκασαν να εκτίσει σχεδόν τη διπλάσια ποινή απ' αυτή που τελικώς της επιβλήθηκε, η Halep δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενη που η ιστορία αυτή έλαβε τέλος και ανακοίνωσε την άμεση επιστροφή της στα γήπεδα, από το Miami Open (19-31 Μαρτίου).

"Είμαι ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω την επιστροφή μου στο WTA Tour σε 2 εβδομάδες στο Miami Open. Ευχαριστώ το τουρνουά που μου δίνει αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και στους αγώνες", έγραψε στη σχετική δημοσίευση η Halep, η οποία όλον αυτόν τον καιρό δεν σταμάτησε να προπονείται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots