Έκλεισε το ματς με Svitolina η Pegula (vids)

 
Έκλεισε το ματς με Svitolina η Pegula (vids)
© Darren Carroll / USTA
tn team Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 6:34

H Jessica Pegula έκανε το καθήκον της απέναντι στην Patricia Maria Tig και έκλεισε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Elina Svitolina τον 3ο γύρο του US Open. "Ζωντανή" στο κυνήγι του τίτλου η Ons Jabeur.

Η Pegula χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να "εξουδετερώσει" την Tig με 6-3, 6-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του US Open, όπου την περίμενε η Elina Svitolina.

H Svitolina, η οποία έχει καταφέρει μετά το comeback της να παίξει στα προημιτελικά του Roland Garros και στα ημιτελικά του Wimbledon, επέστρεψε από σετ πίσω και κατάφερε να αποκλείσει την Anastasia Pavlyuchenkova με 5-7, 6-4, 6-4, για να πάρει μια μεγάλη πρόκριση.

Θα είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό ζευγάρι για 3ο γύρο, με την Pegula να προηγείται στο head-to-head με 3-1 νίκες της Ουκρανής, κερδίζοντας και την πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους στα προημιτελικά του Citi Open πριν λίγες εβδομάδες, με 4-6, 6-3, 6-4.

Για ακόμα μια φορά πέρασε δύσκολα στο court η Ons Jabeur, αλλά για ακόμα μια φορά στο τέλος βρήκε τη λύση, κερδίζοντας τη 18χρονη Linda Noskova με 7-6 (7), 4-6, 6-3.

Στον 3ο γύρο η Jabeur, περσινή φιναλίστ του US Open, θα αναμετρηθεί με τη Marie Bouzkova, που συνέτριψε την Petra Martic με 6-1, 6-2.

Τέλος, στον 3ο γύρο πέρασε και η Daria Kasatkina, η οποία απέκλεισε τη Sofia Kenin με 2-6, 6-4, 6-4. Εκεί θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά, Greet Minnen, που κέρδισε την Sachia Vickery με 6-3, 4-6, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots