Και ο Khachanov πάει Νέα Υόρκη

 
Και ο Khachanov πάει Νέα Υόρκη
Και ο Khachanov πάει Νέα Υόρκη
tennisnews team Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - 5:40

O Karen Khachanov επισημοποίησε την παρουσία του στο φετινό US Open, μέσα από μια ανακοίνωση.

Μερικές ώρες μετά την περίφημη ανακοίνωση του Novak Djokovic, o Karen Khachanov επιβεβαίωσε επίσης πως θα κάνει το ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα αγωνιστεί στα δυο μεγάλα αμερικανικά τουρνουά, το Western & Southern Open και το US Open.

"Είμαι χαρούμενος που μπορώ να επιβεβαιώσω την παρουσία μου στο Σινσινάτι και στο US Open. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά μαζί με την ομάδα μου αποφασίσαμε να πάρουμε το ρίσκο αυτό", έγραψε στη δημοσίευση που έκανε στα social media o Ρώσος τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.15 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Ξέρω ότι ο Covid-19 δεν έχει υποχωρήσει ακόμα και σε μερικές χώρες ακόμα δυσκολεύονται με τον ιό. Είμαι όμως ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω επιτέλους στα τουρνουά και που θα παίξω το παιχνίδι που αγαπώ. Σέβομαι απόλυτα τους διοργανωτές, την ΑΤΡ και τη USTA. Κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να επιστρέψει το τένις. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία. Τα λέμε σύντομα Νέα Υόρκη", κατέληξε ο Khachanov, ο οποίος πέρασε και από τη χώρα μας αυτό το καλοκαίρι, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές στην Αθήνα τον προηγούμενο μήνα, όπου έπαιξε και τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots