ATP
Σταμπούληξε τον αστράγαλό του και εγκατέλειψε ο Paul (vid)

 
Σταμπούληξε τον αστράγαλό του και εγκατέλειψε ο Paul (vid)
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 21:35

Πολύ άτυχος στάθηκε ο Tommy Paul, ο οποίος στραμπούληξε τον αστράγαλό του και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, σε έναν αγώνα που νικούσε με σετ. Στον 3ο γύρο του Miami Open προκρίθηκε ο Martin Damm, Νο.204 στην παγκόσμια κατάταξη.

Σε ένα ανέβασμά του στο φιλέ, ο Αμερικανός τενίστας, Νο.13 στο ταμπλό, παραπάτησε και στραμπούληξε τον αριστερό του αστράγαλο, διαπιστώνοντας αμέσως ότι είναι σοβαρό και τουλάχιστον στο συγκεκριμένο ματς δεν υπήρχε τρόπος να συνεχίσει.

Ο Paul κέρδιζε μάλιστα με 6-4, 1-2 όταν συνέβη αυτός ο τραυματισμός, που τον υποχρέωσε να ολοκληρώσει από την πρεμιέρα του την προσπάθειά του στο Μαϊάμι.

Ο επίσης Αμερικανός Martin Damm από την άλλη, μόλις 20 ετών και Νο.204 στον κόσμο, προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του στους "32" ενός Masters 1000 τουρνουά.

Παίζει με wild card στο κυρίως ταμπλό ο νεαρός τενίστας, ο οποίος στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Zhizhen Zhang με 7-6 (2), 7-6 (3).

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Christopher O'Connell, που έβγαλε εκτός άλλον έναν Αμερικανό seeded παίκτη, τον Frances Tiafoe, κερδίζοντας το Νο.21 του ταμπλό με 7-5, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots