ATP
Προσέφερε στην τοπική κοινότητα ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Προσέφερε στην τοπική κοινότητα ο Τσιτσιπάς (vid)
tn team Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 15:54

Για ακόμα μια χρονιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε μέσω του Miami Open στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία Miami Open Unites, συμμετέχοντας στην ανακαίνιση κτηρίων και προσφέροντας στην τοπική κοινότητα.

"Μου αρέσει να βοηθάω ανθρώπους και να κάνω το καλύτερο που μπορώ γι' αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να έρθω εδώ και να κάνω κάτι διαφορετικό απ' ό,τι έχω συνηθίσει. Ήταν ανανεωτικό, νιώθω ότι εξαγνίζει την ψυχή μου", που συμμετείχε στο βάψιμο ενός κτηρίου, μεταξύ άλλων εργασιών που έγιναν.

"Πέρασα πολύ καλά με τους συναδέλφους, αυτή η εμπειρία μας φέρνει πιο κοντά, για τον ίδιο σκοπό, να βοηθήσουμε την τοπική κοινότητα", είπε ακόμα ο Έλληνας τενίστας, που συμμετείχε στη δραστηριότητα μαζί με τον Sebastian Korda, την Caroline Dolehide και την Hailey Baptiste.

Όσο για τον στόχο του στο Miami Open, είπε: "Ελπίζω να ολοκληρώσω αυτό το τουρνουά όπως έκανα και σήμερα μ' αυτό το σπίτι, να έχω τα ίδια συναισθήματα για το τένις μου και να νιώσω δημιουργικός στο court, που είναι ο τελικός στόχος μου."

Ο Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Denis Shapovalov και Luciano Darderi. Θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον Θανάση Κοκκινάκη, απέναντι στους Alex De Minaur και Rinky Hijikata.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots