ATP
Έκλεισε θέση στην 8άδα ο Alcaraz (vids)

 
Έκλεισε θέση στην 8άδα ο Alcaraz (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 23:33

Με μια καθαρή νίκη επί του Fabian Marozsan, o Carlos Alcaraz έκλεισε μια θέση για την προημιτελική φάση του Indian Wells, όπου θα συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου του.

Ο 20χρονος Ισπανός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον σημερινό του αγώνα με τον Marozsan, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-3, για να πάρει την πρόκριση σε 75 μόλις λεπτά. Αυτή ήταν η 50ή νίκη του σε Masters 1000 διοργανώσεις.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και κάτοχος 2 Grand Slams τίτλων, κέρδισε τους 26 από τους 31 πόντους στα πρώτα του σερβίς (84%) και τους 12 από τους 18 στα δεύτερα (67%), έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, ενώ "έσπασε" συνολικά 3 φορές το σερβίς του Ούγγρου, για να πάρει χωρίς να ανησυχήσει τη νίκη.

Ήταν η 9η διαδοχική νίκη του στην έρημο και έκανε ένα ακόμα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του, που θα τον κρατήσει στο Νο.2, αλλά και κοντά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό του Novak Djokovic.

Θα περιμένει τώρα την πολύ δυνατή αναμέτρηση του Alexander Zverev με τον Alex De Minaur ο Ισπανός, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Πέμπτης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots