ATP
Alcaraz: "Είμαι καλύτερα, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξω στη Μαδρίτη"

 
Alcaraz: "Είμαι καλύτερα, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξω στη Μαδρίτη"
© Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 - 22:01

Ο Carlos Alcaraz μοιράστηκε στη σημερινή του συνέντευξη τα τελευταία νέα για την κατάστασή του και μίλησε για τις πιθανότητες να παίξει στο Masters της Μαδρίτης αυτή την εβδομάδα.

"Είναι αλήθεια πως είμαι καλύτερα. Μετά το Monte-Carlo έκανα τα πάντα για να μπορέσω να παίξω στη Βαρκελώνη, που είναι ένα τουρνουά πολύ ξεχωριστό για μένα, αλλά δεν μπόρεσα. Με πόνεσε που έχασα αυτό το τουρνουά. Τώρα κάνω όλα όσα περνούν από το χέρι μου, αλλά και για τη Βαρκελώνη ένιωθα σίγουρος ότι θα παίξω, οπότε δεν θέλω να παίρνω τίποτα για δεδομένο", είπε ο Alcaraz, σχετικά με το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη Μαδρίτη αυτή την εβδομάδα.

"Μπορώ να πω πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και αν όλα συνεχίσουν έτσι θα είμαι στο τουρνουά. Σίγουρα θα προτιμούσα να είχα μερικές μέρες παραπάνω, να ξεκινούσα το Σάββατο, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα ελέγχεις", πρόσθεσε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, του οποίου το όνομα βρισκόταν στη σημερινή κλήρωση του Madrid Open και στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, θα αντιμετωπίσει αν όλα πάνε καλά έναν εκ των Arthur Rinderknech και Alexander Shevchenko.

Ο 20χρονος Ισπανός ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να παίξει αντίπαλος με τον Rafael Nadal, κάτι ωστόσο που δεν μπορεί να συμβεί πριν από τον τελικό, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση.

"Για μένα θα είναι ξεχωριστό να αντιμετωπίζω τον Rafa. Από τις 3-4 φορές που τον έχω αντιμετωπίσει, οι 2 ήταν στη Μαδρίτη, οπότε θα ήταν χαρά μου αν μπορούσα να μοιραστώ για μια ακόμα φορά αυτό το γήπεδο μαζί του. Τίποτα δεν είναι απίθανο, ακόμα και το να παίξουμε στον τελικό μαζί. Ποιος ξέρει, αυτό είναι το τένις, τα πάντα μπορούν να συμβούν", είπε ο Alcaraz, ο οποίος ωστόσο παραμένει αμφίβολος για το τουρνουά της Μαδρίτης, την ώρα που ο Rafa όλα δείχνουν ότι θα παίξει, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε στο υψηλότερό του επίπεδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots