ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν ήμουν έτοιμος για τάκλιν στον Djokovic!" (vids+pics)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν ήμουν έτοιμος για τάκλιν στον Djokovic!" (vids+pics)
tn team Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 - 13:28

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει αρκετό χρόνο με τον Novak Djokovic αυτές τις ημέρες στο Indian Wells και μάλιστα είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί του και ποδόσφαιρο.

Αυτές τις ημέρες ο Τσιτσιπάς δείχνει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ένα άθλημα στο οποίο έχει μεγάλη αγάπη και ο Djokovic. Δεν είναι και τόσο παράξενο, που οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο χθες και έπαιξαν για μερικά λεπτά μπάλα, σε μερικές στιγμές χαλάρωσης μεταξύ προπονήσεων και αγώνων.

"Δεν είμαι σε θέση να το σχολιάσω ακόμα αυτό", είπε χαμογελώντας ο Στεφ, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξή του στο Tennis Channel ποιος από τους δυο είναι καλύτερος στο ποδόσφαιρο.

"Νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε περισσότερο με τον Novak. Έδειχνε πολύ χαλαρός οπότε δεν ήμουν έτοιμος να του κάνω τάκλιν ακόμα. Κάτι που είμαι σίγουρος ότι δεν θα εκτιμούσε αν έκανα!" συνέχισε γελώντας ο Έλληνας τενίστας.

Και κατέληξε: "Ήταν μια δυναμική αναμέτρηση, ήταν πολύ διασκεδαστική. Είναι σπάνιο να παίζεις κάτι άλλο με τους συναθλητές σου, το απόλαυσα και ελπίζω να το κάνω και στο μέλλον."

Ο Novak δεν έχασε την ευκαιρία αφού σκόραρε, να μιμηθεί τον Cristiano Ronaldo:

Εκτός από το ότι περνάει αρκετό χρόνο εξασκώντας τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες ο Τσιτσιπάς, φαίνεται πως περνάει και αρκετό χρόνο με τον Djokovic τελευταία, αφού χθες μαθεύτηκε και ότι βρέθηκαν μαζί σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται δίπλα στις εγκαταστάσεις του Indian Wells.

Στην εμφάνισή του στο Tennis Channel, ο Τσιτσιπάς σχολίασε και την πρόσφατη προπόνηση που έκανε με τον Daniil Medvedev: "Ό,τι έγινε, έγινε πολλά χρόνια πριν. Ο κόσμος περιμένει κάποια διαμάχη και μίσος μεταξύ μας, αλλά όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν και είναι κάτι με το οποίο δεν ασχολούμαι."

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γκολφ, όπου θα ήθελε να γίνει καλύτερος: "Θέλω να κάνω μαθήματα και να βελτιώσω το παιχνίδι μου στο γκολφ. Δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εδώ στην έρημο, ελπίζω να παίξω περισσότερο στο μέλλον."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots