ATP
Monfils: "Ήταν ένα ατύχημα, δεν υπήρξε βία"

 
Monfils: "Ήταν ένα ατύχημα, δεν υπήρξε βία"
© Cedric Lecocq / FFT
tn team Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2024 - 9:06

Ο Gael Monfils δημοσίευσε μια ανακοίνωση για το περιστατικό του UTS στο Όσλο και τον αποκλεισμό του από το τουρνουά, δίνοντας τη δική του εκδοχή της ιστορίας.

Όπως υποστήριξε ο 37χρονος Γάλλος, δεν έγινε κάτι σοβαρό, έκαναν κάποιου είδους πλάκα με τον supervisor του τουρνουά, Stephane Apostolou, στα αποδυτήρια, και ο τελευταίος είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο ανέφερε και η ανακοίνωση του τουρνουά, ωστόσο με έναν τέτοιο τρόπο που άφηνε υπόνοιες ότι συνέβη κάτι άλλο στην πραγματικότητα, μια θεωρία που ενίσχυσε η αποβολή του Monfils από τους αγώνες.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Monfils:

"Θέλω να εξηγήσω σε όλους τι συνέβη στο UTS του Όσλο. Όπως έγραφε και η ανακοίνωση του UTS, δεν υπήρξε καμία κακή πρόθεση από τη δική μου μεριά. Καμία βία, καμία κακοποίηση.

Ωστόσο, ενώ κάναμε πλάκα στα αποδυτήρια, ο Stephane είχε την ατυχία να χτυπήσει. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να τον χτυπήσω ή να του κάνω κακό και ευτυχώς ο Stephane το ξέρει αυτό. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν, ξέρουν πως δεν θα το έκανα αυτό.

Ο Stephane και εγώ δώσαμε χέρια και προχωράμε. Η αποβολή μου το έκανε να φαίνεται σα να υπήρξε κάποιο θέμα στο παρασκήνιο, αλλά στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτα, ήταν ένα ατύχημα και τίποτα παραπάνω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots