ATP
Κύργιος: Προσφέρθηκε να γίνει mental coach του Rublev (vid)

 
Κύργιος: Προσφέρθηκε να γίνει mental coach του Rublev (vid)
tn team Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - 13:26

O Νικ Κύργιος εξήγησε πως το μόνο που περιορίζει αυτή τη στιγμή τον Andrey Rublev από το να προχωράει σε μεγάλους τελικούς είναι τα συναισθήματά του και του πρότεινε δημόσια να γίνει ο mental coach του!

Συνεχίζει να δίνει viral στιγμές μέσω των σχολιασμών του για τo ATP Finals στην τηλεόραση ο Νικ Κύργιος, που αυτή τη φορά μιλούσε για τον Rublev, που τα τελευταία χρόνια είναι από τους πιο σταθερούς στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να κάνει το βήμα παραπάνω.  

"Σωματικά θεωρώ πως βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό επίπεδο το τένις του, αλλά πιστεύω πως πρέπει να βελτιωθεί στη διαχείριση των συναισθημάτων του, να μην δείχνει τόσο θυμό και απογόητευση μέσα στο γήπεδο - και το λέω εγώ αυτό! Όλο αυτό τον εξαντλεί πνευματικά ίσως μέχρι τη φάση των προημιτελικών, αν μπορέσει να το φτιάξει τότε θα πηγαίνει και πιο μακριά στα τουρνουά", σχολίασε για το Tennis Channel o Κύργιος, αναφερόμενους στους 3 προημιτελικούς που έφτασε φέτος ο Rublev, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό το στάδιο σε καμία απ' αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Κύργιος προσφέρθηκε μάλιστα να βρει στην preseason τον Rublev και να γίνει ο mental coach του, κάνοντας τους πάντες στο πάνελ να γελάσουν!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots