ATP
4η συνεχόμενη ήττα για Rublev! (vid)

 
Brandon Nakashima
Brandon Nakashima © Barcelona Open
tn team Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 - 17:31

Ο Andrey Rublev έχασε και από τον Brandon Nakashima, γνωρίζοντας την 4η διαδοχική ήττα του στο tour!

Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται για τον Rublev, που δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε τον Nakashima στην πρεμιέρα του στη Βαρκελώνη, για να συμπληρώσει 3 διαδοχικά τουρνουά χωρίς νίκη και να υποστεί την 4η διαδοχική ήττα του.

Ο 26χρονος Ρώσος ηττήθηκε από τον Nakashima με 6-4, 7-6 (6), σε ένα παιχνίδι που από την αρχή ως το τέλος είχε πολλά προβλήματα.

Δεν μπόρεσε να σπάσει σε κανένα σημείο το σερβίς του αντιπάλου του, ενώ το μόνο break point που είχε σε όλο το ματς ήταν στο 10ο game του 1ου σετ, όταν ήδη ήταν πίσω και ο Nakashima σέρβιρε για το 1-0 σετ.

Ο Αμερικανός έκλεισε το σετ και στο 2ο σετ ήταν επίσης καλύτερος, αφού δεν απειλήθηκε σε κανένα service game του, την ώρα που ο Rublev χρειάστηκε να σβήσει 5 break points για να μην υποστεί νέο break.

Οδήγησε το σετ σε tie-break o Rublev και εκεί έσβησε ένα match point για να ισοφαρίσει σε 6-6, ο Νakashima όμως "κλείδωσε" τελικά τη νίκη στο 2ο match point του για το 8-6 και ακολούθησε ένα άγριο ξέσπασμα του Rublev στη ρακέτα του.

Ο Rublev ήταν στο Νο.2 του ταμπλό του Barcelona Open, πίσω μόνο από τον Carlos Alcaraz, που αποσύρθηκε πριν την έναρξη του τουρνουά λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Πλέον ο Casper Ruud είναι ο παίκτης με την καλύτερη θέση στην κατάταξη που μένει στο ταμπλό και έπειτα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, οι δυο που έπαιξαν και στον τελικό του Monte-Carlo την Κυριακή.

Ο Nakashima, o oποίος πανηγύρισε την 1η Top 10 νίκη της καριέρας του, πήρε ένα από τα πρώτα εισιτήρια για τη φάση των "16" της Βαρκελώνης και εκεί θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Tomas Martin Etcheverry και Nick Hardt.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots