ATP
Shelton και Tiafoe οδήγησαν την Team World στον τίτλο! (vids)

 
Shelton και Tiafoe οδήγησαν την Team World στον τίτλο! (vids)
tn team Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 0:42

Οι Ben Shelton και Frances Tiafoe οδήγησαν την Team World στην υπεράσπιση του τίτλου της στο Laver Cup, που ολοκληρώθηκε πρόωρα αυτή τη χρονιά, με το εντυπωσιακό 13-2 για τους πρωταθλητές!

Οι Shelton και Tiafoe επικράτησαν των Hubert Hurkacz και Andrey Rublev με 7-6 (4), 7-6 (5) και έβαλαν την υπογραφή τους στη νίκη της Team World, που συνέτριψε την Team Europe με 13-2 στο Laver Cup του Βανκούβερ.

Αυτός ήταν ο 2ος συνεχόμενος τίτλος για την Team World, που μετά από 4 απανωτές ήττες κατέκτησε για 1η φορά το τρόπαιο το 2022, στην O2 Arena του Λονδίνου.

Το έκανε μάλιστα με έναν πολύ εμφατικό τρόπο, αφού από τους 9 αγώνες που παίχτηκαν αυτό το τριήμερο έχασαν μόλις τον έναν. Ήταν το 2ο πιο επιβλητικό Laver Cup μετά από αυτό της Βοστώνης του 2021, όπου η Ευρώπη είχε κερδίσει με 14-1.

Το ότι "σφράγισαν" τη νίκη τους από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της 3ης ημέρας, σημαίνει και πως ακυρώθηκαν 3 παιχνίδια μονών που θα γινόντουσαν σήμερα, όπου θα βλέπαμε τους Taylor Fritz, Tiafoe και Felix Auger-Aliassime από την Team World, να αντιμετωπίζουν τους Casper Ruud, Rublev και Hurkacz αντίστοιχα.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνει το Βερολίνο, που θα διοργανώσει το επόμενο Laver Cup, το 2024.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots