ATP
Στουτγκάρδη: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Στουτγκάρδη: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© BOSS OPEN
tn team Τρίτη, 13 Ιουνίου 2023 - 6:55

Την πρεμιέρα του στο γρασίδι, αλλά και στη φετινή σεζόν, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Νικ Κύργιος στην Στουτγκάρδη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Yibing Wu από την Κίνα, στον πρώτο του αγώνα στη φετινή σεζόν, μετά την πολύμηνη απουσία που είχε εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο 28χρονος Ελληνοαυστραλός είχε κάνει την σπουδαία πορεία έως τον τελικό του Wimbledon, αγωνίστηκε ελάχιστα όμως έκτοτε και τώρα θα επιστρέψει και πάλι στο αγαπημένο του γρασίδι. Η αναμέτρηση θα κλείσει το πρόγραμμα του Center Court σήμερα και θα αρχίσει γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Στις 12:00 θα αρχίσει ο πρώτος αγώνας, στον οποίο ο Gregoire Barrere θα αντιμετωπίσει τον Oscar Otte. Στη συνέχεια ο Daniel Altmaier θα παίξει με τον Christopher O'Connell, ενώ στις 16:00 ο Jan-Lennard Struff θα αντιμετωπίσει τον Zhizhen Zhang.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια θα γίνουν και στο court Colosseum, όπου ο Corentin Moutet θα αντιμετωπίσει τον Aslan Karatsev, ο Denis Shapovalov τον Marton Fucsovics, ενώ ο Benjamin Bonzi θα παίξει με τον Tommy Paul.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (13/06):

Center Court:
12:00 Gregoire Barrere v. Oscar Otte COSMOTE SPORT 6HD
14:00 Christopher O'Connell v. Daniel Altmaier COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Zhizhen Zhang v. Jan-Lennard Struff COSMOTE SPORT 6HD
18:00 Nick Kyrgios [8] v. Yibing Wu COSMOTE SPORT 6HD

Colosseum:
13:00 Corentin Moutet v. Aslan Karatsev
15:00 Denis Shapovalov v. Marton Fucsovics
17:00 Benjamin Bonzi v. Tommy Paul [5]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots