ATP
H κλήρωση του Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη

 
H κλήρωση του Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη
© Paul Zimmer/BOSS OPEN
tennisnews team Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 16:12

Στο ίδιο μισό με τους Hubert Hurkacz και Matteo Berrettini είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην Στουτγκάρδη, δεν μπορεί να συναντηθεί με τον Νικ Κύργιο πριν από τον τελικό.

Ο Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την ερχόμενη εβδομάδα, παίζοντας στο 250άρι της Στουτγκάρδης, όπου θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο χορτάρι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι στο Νο.1 του ταμπλό και έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα παίξει είτε με τον Richard Gasquet, είτε με κάποιον qualifier.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Tommy Paul, ενώ στα ημιτελικά με τους Hubert Hurkacz και Matteo Berrettini.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου μόνο στον τελικό, είναι οι Taylor Fritz, Frances Tiafoe και Νικ Κύργιος.

Ο Κύργιος, στον πρώτο του αγώνα για το 2023, θα αντιμετωπίσει τον Yibing Wu. Αν περάσει είναι πιθανό να παίξει από τον 2ο γύρο με τον Denis Shapovalov, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Fritz.

Fritz και Κύργιος έχουν πιθανό αντίπαλο στα ημιτελικά τον Tiafoe, που με τη σειρά του θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, απέναντι σε έναν εκ των Marcos Giron και Jiri Lehecka, ενώ στους "8" διασταυρώνεται με τον Lorenzo Musetti.

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Τσιτσιπάς - Paul [5]
[4] Hurkacz - Berrettini [7]
[6] Musetti - Tiafoe [3]
[8] Κύργιος - Fritz [2]

Αναλυτικά το ταμπλό της Στουτγκάρδης:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots