ATP
H κλήρωση του Serbia Open

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 18:00

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Serbia Open στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή των Novak Djokovic, Andrey Rublev, Dominic Thiem, Karen Khachanov και Fabio Fognini μεταξύ πολλών άλλων.

Ο Djokovic θα αντιμετωπίσει κάποιον συμπατριώτη του στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της πατρίδας του, καθώς έχει bye για τον 2ο γύρο και εκεί θα παίξει με έναν εκ των Laslo Djere και Hamad Mededovic.

Στα προημιτελικά έχει πιθανό αντίπαλο τον επίσης Σέρβο Miomir Kecmanovic, αλλά και τον Dominic Thiem, που θα δώσει στο Βελιγράδι τον πρώτο του αγώνα για το ATP Tour μετά τον τραυματισμό του. Ο Αυστριακός θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον John Millman και στον 2ο γύρο έναν εκ των Kecmanovic και Richard Gasquet.

Στα ημιτελικά ο Nole διασταυρώνεται με τους Karen Khachanov και Filip Krajinovic. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Krajinovic θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον David Goffin.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Nole μόνο στον τελικό, είναι οι Andrey Rublev και Aslan Karatsev, που μπορούν να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στα ημιτελικά. Ο Rublev έχει πιθανό αντίπαλο στα προημιτελικά τον Cristian Garin, ενώ o Karatsev, που ήταν ο πρωταθλητής πέρσι στο Βελιγράδι, τον Fabio Fognini.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Djokovic - Kecmanovic [7]
[3] Khachanov - Krajinovic [8]
[6] Fognini - Karatsev [4]
[5] Garin - Rublev [2]

Το ταμπλό του Serbia Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots