ATP
Πολύ δυνατό το ταμπλό του Βελιγραδίου

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Novak Tennis Center
tn team Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 - 11:45

Το Βελιγράδι θα έχει ξανά από φέτος ATP διοργάνωση μετά από 9 χρόνια και μπορεί το τουρνουά να είναι 250άρι, όμως θα έχει ένα πολύ δυνατό ταμπλό, με τη συμμετοχή τεσσάρων Top 15 παικτών, συμπεριλαμβανομένων των Novak Djokovic και Dominic Thiem.

Το Serbia Open, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βελιγράδι την εβδομάδα 19-25 Απριλίου, θα είναι το πρώτο τουρνουά της ΑΤΡ που θα γίνει στη σερβική πρωτεύουσα από το 2012. Συγκεκριμένα θα διεξαχθεί στο Novak Tennis Center του Novak Djokovic, που φυσικά θα στηρίξει το τουρνουά με την παρουσία του.

Δεν θα είναι όμως το μόνο μεγάλο όνομα που θα λάβει μέρος, αφού στο Βελιγράδι επέλεξε να παίξει και ο Dominic Thiem, που για πρώτη φορά στην καριέρα του θα επιλέξει ένα άλλο τουρνουά την ίδια εβδομάδα με το 500άρι της Βαρκελώνης.

Γενικά το ιστορικό τουρνουά της Βαρκελώνης απέκτησε ανταγωνισμό μετά από πολλά χρόνια, με τους Matteo Berrettini και Gael Monfils από το Top 15 να δηλώνουν επίσης συμμετοχή στο Βελιγράδι, ενώ μερικοί ακόμα παίκτες που προτίμησαν το Βελιγράδι είναι οι Stan Wawrinka, Borna Coric, Aslan Karatsev και φυσικά οι Σέρβοι Dusan Lajovic, Filip Krajinovic, Miomir Kecmanovic και Laslo Djere.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots