ATP
Όλο και καλύτερος ο Nole! (vid)

 
Όλο και καλύτερος ο Nole! (vid)
Όλο και καλύτερος ο Nole! (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 23:55

O Novak Djokovic είναι πραγματικά ασταμάτητος! Χάνοντας μόνο 4 games από τον Jan-Lennard Struff, o κορυφαίος τενίστας του κόσμου έφτασε σαν σε προπόνηση στην 24η διαδοχική νίκη του στο tour και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Cincinnati Masters.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Novak Djokovic, που μέρα με τη μέρα δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερος στα γήπεδα της Νέας Υόρκης. Μένοντας στο court λίγο περισσότερο από μια ώρα, ο Nole συνέτριψε τον φορμαρισμένο Struff με 6-3, 6-1 και προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στην τελική 4άδα του Cincinnati Masters.

O 33χρονος Σέρβος τενίστας, ο οποίος ξεκίνησε το τουρνουά με ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα του αλλά όσο περνούν οι μέρες φαίνεται να τον απασχολεί όλο και λιγότερο, σήμερα κέρδισε τους 33 από τους 48 πόντους που έπαιξε από τη γραμμή του σερβίς και απειλήθηκε μόνο σε ένα game, στο οποίο υπέστη και break, όταν σέρβιρε για τη νίκη, στο 5-0 του 2ου σετ. Μετά απ' αυτό απάντησε με ένα ακόμα break, το 5ο του στο ματς, για να "σφραγίσει" τελικά τη νίκη του στο 7ο game αυτού του σετ, έπειτα από 62 λεπτά αγώνα.

Ο Djokovic, ο οποίος παρέμεινε αήττητος σε 4 αναμετρήσεις απέναντι στον Struff, έφτασε τις 21 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν και τις 24 διαδοχικές νίκες στο tour.

Απέχει πλέον 2 νίκες από τον 2ο τίτλο του στο Cincinnati Masters και από ένα απίστευτο ρεκόρ, να έχει τουλάχιστον 2 τρόπαια από κάθε Masters 1000 διοργάνωση!

Στον αυριανό ημιτελικό, θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που νωρίτερα έκανε έναν εκπληκτικό αγώνα και απέκλεισε το Νο.3 του ταμπλό, Daniil Medvedev. Θα είναι η 12η συνάντηση των δυο τους, με τον Djokovic να προηγείται με 8-3 στις νίκες αλλά τον Bautista Agut να έχει κερδίσει τις 2 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε σκληρή επιφάνεια, στο Μαϊάμι και στη Ντόχα το 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots