ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 - 17:01

Το Hubert Hurkacz θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο Rotterdam Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς δεν είχε και την καλύτερη δυνατή κλήρωση στο τουρνουά του Ρότερνταμ, καθώς αν και Νο.2 στο ταμπλό, στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει εναν από τους καλύτερους unseeded παίκτες, τον Hubert Hurkacz.

Στον 2ο γύρο ο Στέφανος έχει πιθανούς αντιπάλους τους Aljaz Bedene και Benoit Paire, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τους Denis Shapovalov και Felix Auger-Aliassime, που επίσης θα έχουν πολύ δυνατά παιχνίδια στις πρεμιέρες τους, ο πρώτος με τον Grigor Dimitrov και ο δεύτερος με τον Jan-Lennard Struff.

Στα ημιτελικά, το τμήμα του Τσιτσιπά διασταυρώνεται με το τμήμα των Roberto Bautista Agut και David Goffin, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι στον τελικό, είναι οι Daniil Medvedev, Andrey Rublev, Gael Monfils και Karen Khachanov.

Ζευγάρια 1ου γύρου:
Basilashvili - Rublev
Khachanov - Fognini
Shapovalov - Dimitrov
Auger Aliassime - Struff
Hurkacz - Τσιτσιπάς

Αναλυτικά η κλήρωση του μονού

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί και στο διπλό, με συμπαίκτη τον 43χρονο βετεράνο Σέρβο και πολύ σπουδαίο στα διπλά, Nenad Zimonjic. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν ένα επίσης πολύ δυνατό ζευγάρι, τους Jean-Julian Rojer και Horia Tecau, Νο.4 στο ταμπλό.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots