ATP
Και το 2021 στο Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 - 18:21

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συμμετέχει στο τουρνουά του Ρότερνταμ και το 2021.

"Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το Νο.6 του κόσμου, θα επιστρέψει στο Ρότερνταμ. Θα είναι η 4η παρουσία του μόλις 22χρονου Έλληνα", ανέφερε η ανακοίνωση της διοργάνωσης στα social media.

"Είναι πάντα χαρά μου να επιστρέφω στην Ολλανδία. Μου αρέσουν οι άνθρωποι και η ατμόσφαιρα. Επίσης είναι προνόμιο που μπορούσα να παίξω πολλές φορές στο τουρνουά, από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο Ρότερνταμ τον Μάρτιο", είπε ο Τσιτσιπάς.

"Για μας, ο Στέφανος ήταν ένας από τους ταλαντούχους παίκτες που δώσαμε ευκαιρία στο ξεκίνημα της καριέρας του και από τότε έχει φτάσει πολύ ψηλά. Δεν είναι τυχαίο ότι θα μπορέσουμε να τον απολαύσουμε στο ABN AMRO World Tennis Tournament για 5η διαδοχική χρονιά", είπε ο διευθυντής του τουρνουά, Richard Krajicek.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς είναι το τρίτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται από το ABN AMRO World Tennis Tournament του Ρότερνταμ για το τουρνουά του 2021, που θα γίνει την εβδομάδα 1-7 Μαρτίου, μετά από τους Rafael Nadal και Daniil Medvedev.

Θα είναι η 5η διαδοχική χρονιά που ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο Ρότερνταμ, μετά το 2017, το 2018, το 2019 και το 2020, 4η στο κυρίως ταμπλό, αφού το 2018 είχε παίξει μόνο στα προκριματικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots