2 στα 2 και 8άδα στην Τεράσα η Παπαμιχαήλ

 
2 στα 2 και 8άδα στην Τεράσα η Παπαμιχαήλ
tn team Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 18:03

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε το 2 στα 2 σήμερα στην Τεράσα της Ισπανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF.

Η Παπαμιχαήλ επικράτησε σε κάτι λιγότερο από 2 ώρες της Ρουμάνας Ilona Georgiana Ghioroaie με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του I Open Terrassa των 25.000 δολαρίων.

Η Παπαμιχαήλ κέρδισε τα 2 τελευταία games στο 1ο σετ και το πήρε με 6-4, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 5-2 στο 2ο. Η Ghioroaie κατάφερε να ισορροπήσει το 2ο σετ και να ισοφαρίσει σε 5-5, όμως η 31χρονη Ελληνίδα ήταν ψύχραιμη στην κρίσιμη στιγμή, κράτησε το σερβίς της για το 6-5 και με νέο break έκλεισε το ματς, σε 1 ώρα και 55 λεπτά.

Αυτή ήταν η 6η νίκη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της Παπαμιχαήλ, Νο.260 στον κόσμο, που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν φιναλίστ στο W35 ITF τουρνουά της Αλαμινού στην Κύπρο.

Στα προημιτελικά του W35 ITF τουρνουά της Τεράσα θα αντιμετωπίσει τη Σουηδέζα Caijsa Wilda Hennemann, Νο.467 στον κόσμο, που απέκλεισε σήμερα τη Louisa Chirico, No.6 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4.

Να σημειωθεί πως η Παπαμιχαήλ και η Μαλτέζα Francesca Curmi συνεχίζουν και στο διπλό, καθώς πήραν την πρόκριση σήμερα με walkover εις βάρος των Guiomar Maristany Zuleta de Reales και Ekaterina Reyngold. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις κορυφαίες του ταμπλό, Nika Radisic και Anita Wagner.

Εκτός ημιτελικών στο διπλό έμεινε η Έλενα Χριστοφή, που μαζί με την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela ηττήθηκαν από την Ισπανίδα Yvonne Cavalle-Reimers και την Ινδή Vasanti Shinde, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots