Μπήκε κυρίως ταμπλό στην Αττάλεια η Παύλου

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό στην Αττάλεια η Παύλου
tn team Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 - 18:38

Η Δήμητρα Παύλου πέτυχε 3 συνεχόμενες νίκες στο 35άρι της Αττάλειας και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό. Σήμερα πανηγύρισε και μια δεύτερη πρόκριση, για τα προημιτελικά του διπλού.

Η Παύλου ολοκλήρωσε το άρτιο πέρασμά της από τα προκριματικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Αττάλειας (ITF W35), κερδίζοντας και τα 3 παιχνίδια της χωρίς να χάσει σετ.

Στον 1ο προκριματικό γύρο επικράτησε της Ισπανίδας Maria Martinez Vaquero με 6-2, 7-5, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την Καζάκα Sonja Zhiyenbayeva με 6-3, 7-6 (4).

Σήμερα, απέκλεισε και την Αμερικανίδα Julia Ronney με 6-3, 6-3, για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό της χωμάτινης διοργάνωσης.

Αύριο, για τον 1ο γύρο στο κυρίως ταμπλό, η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη Βουλγάρα Gergana Topalova, Νο.5 στο ταμπλό και Νo.246 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Η Παύλου έκανε και την πρεμιέρα της στο διπλό σήμερα, όπου μαζί με την Σλοβένα Ziva Falkner κέρδισαν την Τσέχα Lucie Havlickova και την Ουκρανή Daria Yesypchuk με 6-4, 6-4. Για τα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη Βουλγάρα Isabella Shinikova και την Κροάτισσα Tara Wurth, Νο.4 στο ταμπλό, την Πέμπτη.

Σήμερα έπαιξε για το διπλό και η Μάρθα Ματούλα, η οποία μαζί με την Topalova ηττήθηκαν από την Κροάτισσα Tena Lukas και τη Ρουμάνα Andreea Prisacariu με 6-4, 6-3.

Στο μονό η Ματούλα θα κάνει αύριο την πρεμιέρα της, αντιμετωπίζοντας την Shinikova από τη Βουλγαρία, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.269 στον κόσμο, σε μια δύσκολη αποστολή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots