Θετικό πρόσημο με άδοξο φινάλε για την Αδαλόγλου στο Monastir

 
Θετικό πρόσημο με άδοξο φινάλε για την Αδαλόγλου στο Monastir
tn team Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 18:04

Η Μάγδα Αδαλόγλου είχε θετικό πρόσημο στο διεθνές τουρνουά της ITF στο Monastir, μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, ωστόσο ολοκλήρωσε άδοξα την πορεία της, με εγκατάλειψη.

Η Μάγδα Αδαλόγλου είχε καλές εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα στη hardcourt διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, όπου μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.

Στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου μπήκε με bye, απέκλεισε την Ινδή Maahi Shah με 6-3, 6-1, ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο επικράτησε της Ολλανδέζας Rikke De Koning με 7-5, 2-6, 10-7.

Σήμερα αντιμετώπισε για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό τη 18χρονη Rebecca Munk Mortensen από τη Δανία, σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει και μετά από μόλις 33 λεπτά εγκατέλειψε, με το σκορ στο 0-6, 0-2.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια αγωνίστηκε και στο ταμπλό του διπλού, όπου συνεργάστηκε με τη Γαλλίδα Astrid Cirotte. Στον 1ο γύρο ηττήθηκαν από την Ελβετίδα Karolina Kozakova και την Κινέζα Chengyiyi Yuan, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots