Φιναλίστ Σακελλαρίδη, Σκορίλας και Θάνος στο Lyttos Beach

 
Φιναλίστ Σακελλαρίδη, Σκορίλας και Θάνος στο Lyttos Beach
tn team Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 - 17:21

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη στο διπλό γυναικών και οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος στο διπλό ανδρών, ήταν φιναλίστ στα διεθνή τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach.

Η Σακελλαρίδη και η Ιταλίδα Laura Mair ηττήθηκαν στον σημερινό τελικό από τις Lucie Nguyen Tan και Nina Vargova, No.2 στο ταμπλό, με 4-6, 6-4, 11-9.

Σακελλαρίδη και Mair ήταν πολύ κοντά στη νίκη, προηγήθηκαν με σετ και έφτασαν 2 πόντους μακριά από τη νίκη στο πολύ αμφίρροπο και γεμάτο match tie-break.

Η 20χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.166 στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, έπαιξε στον 5ο διαδοχικό τελικό της στο tour της ITF, καθώς προερχόταν από 4 συνεχόμενους κερδισμένους τίτλους και από 18 διαδοχικές νίκες, φτάνοντας πολύ κοντά και στη 19η!

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Lyttos Beach το διπλό και στους άνδρες, όπου φιναλίστ ήταν οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Αριστοτέλης Θάνος, οι οποίοι ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από τους Σλοβάκους Tomas Lanik και Samuel Puskar, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 6-2.

Ο Σκορίλας, o oποίος γιορτάζει και τα 24α γενέθλιά του σήμερα, είχε μια φανταστική πορεία και στο μονό αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά.

Ολοκλήρωσε σήμερα την προσπάθειά του, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ουκρανό Oleg Prihodko, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

Αύριο θα ολοκληρωθούν τα τουρνουά της 2ης εβδομάδας του 24ου Lyttos Beach ITF World Tour, με τους τελικούς των μονών. Στους άνδρες, ο Prihodko θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Henrik Wiersholm, ενώ στις γυναίκες θα αναμετρηθούν οι δυο Σλοβάκες, η Nina Vargova με τη Sofia Milatova. Και οι δυο τελικοί θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα των τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots