Αναχώρησαν για την Ιταλία οι ελληνικές αποστολές των Summer Cups (pics)

 
Αναχώρησαν για την Ιταλία οι ελληνικές αποστολές των Summer Cups (pics)
tn team Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 - 17:45

Αναχώρησαν για τη νότια Ιταλία οι Εθνικές μας ομάδες στα αγόρια 16 και στα κορίτσια 18, που θα διεκδικήσουν αυτή την εβδομάδα την πρόκριση στις τελικές φάσεις των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Summer Cups.

Αναχώρησαν σήμερα για την Ιταλία οι ελληνικές αποστολές των European Summer Cups, που θα διεκδικήσουν το επόμενο τριήμερο (2-4 Αυγούστου) την πρόκριση στις τελικές φάσεις των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Η Εθνική μας ομάδα των αγοριών U16, αποτελείται από τους Ανδρέα Μεσσή, Στέφανο Πουρναρόπουλο και Γιάννη Σακκά, ενώ ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο κ. Δημήτρης Μίζιος.

Η ομάδα θα συμμετέχει στο τουρνουά της Zone C στο Latiano της νότιας Ιταλίας και θα αναζητήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια για την πρόκριση, μεταξύ της Φινλανδίας, της Γαλλίας, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Ρουμανίας, της Σερβίας και της Σλοβενίας.

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια U18 θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Zone C των προκριματικών του European Summer Cups U18 κοριτσιών, που θα φιλοξενηθεί στο Maglie της Ιταλίας, μια πόλη που είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Latino.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από τις Άρτεμη Ασλανισβίλι, Νικολέτα Παρετζόγλου και Μαρίζα Τσιρώνη. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο κ. Μιχάλης Αδαλόγλου.

Στο ίδιο τουρνουά θα βρίσκονται ακόμα το Ισραήλ, η Ιταλία, η Σλοβενία και η Ισπανία.

Στο μεταξύ, στο Vichy της Γαλλίας θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U18, που αποτελείται από τους Ανδρέα Λοϊζά, Χρήστο Γκλαβά και Βλαντιμίρ Χόλμπαν. Ομοσπονδιακός τεχνικός είναι ο κ. Ηλίας Γιαννακάκης.

Τέλος, εντός έδρας, στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στη Ρόδο θα γίνει το προκριματικό τουρνουά για τα κορίτσια U16, με την ομάδα μας να αποτελείται από τις Μυρτώ Πρωιμάκη, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και Δέσποινα Κοσκινά και με ομοσπονδιακό προπονητή τον κ. Γιώργο Παρίσση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots